Ajándékutalvány

Nyomtatóbarát változat

Gold Hotel Budapest - Ajándékutalvány

Születésnap, házassági évforduló, karácsony közeleg? Ajándékozzon élményt, kikapcsolódást, szórakozást és vásároljon ajándékutalványt a Gold Hotel Budapest szállodába. Az ajándékutalvány tartalma igazodik igényéhez, lehet szállás, étkezés, borkóstoló, borvacsora, főzőtanfolyam, masszázs, városnézés, más budapesti programok, valamint ezek kombinációja.

Miért ajándékutalvány?

Mindig van alkalom az ajándékozásra, legyen az születésnap, karácsony, vagy házassági évforduló.
Tudja már mivel lepi meg szeretteit, céges partnereit?
Szívesen elkerülné a zsúfolt boltokat, és nem szeretné ezt a tanácstalan érzést?
Mi segítünk Önnek:
Ajándékozzon egyedi meglepetést: Az ajándékutalvány előre megrendelhető, tartalma igény szerint változhat, névre szóló lehet.
Ajándékozzon élményt: Lepje meg családját, barátait, üzleti partnereit, munkatársait néhány felejthetetlen budapesti nappal.
Ajándékozzon időt és kikapcsolódást: Legyen ez egy csodálatos budapesti hosszú hétvége félpanzióval az új Gold Hotel Budapest szállodában.
Ajándékozzon szórakozást: Sommelier által vezetett borkóstolóinkon kíváló minőségű magyar borokat mutatunk be és kóstoltatunk a szálloda étteremben.
Ajándékozzon életörömöt: Házassági évfordulóra egy gyertyafényes vacsorát ajánlunk kíváló magyar borokkal az Amulet Wine & Dine étteremben.
Ajándékozzon egészséget: Fogyasszon korlátlan mennyiségű modern technológiával készült, egészséges ételt, salátát az Amulet Wine & Dine étterem büfé kínálatából.
Ajándékozzon tudást: Főzőtanfolyamainkon megtanulható a magyar vendéglátás alapjai.

Ajándékutalvány alkalmakra

Ajándékozzon egy igazi budapesti élményt kollégáinak, barátainak, szeretteinek. Vásároljon Gold Hotel Budapest ajándékutalványt, mely kítűnő

  • Születésnapi ajándék, Névnapi ajándék
  • Céges ajándék, Céges Bonus ajándék, év végi jutalom ajándék
  • Házassági Évforduló
  • Karácsonyi ajándék
  • Ajándékutalványaink nyereményként, díjként is használhatóak.

Ajándékutalvány megrendelése

Küldje el e-mailben, hogy hány fő részére, milyen jellegű szolgáltatást szeretne ajándékozni, vagy töltse ki lenti űrlapunkat. Mi hamarosan e-mailen megküldjük ajánlatunkat és a fizetéshez szükséges proforma számlát. A számla összege kiegyenlíthető bankkártyával, vagy a szálloda recepcióján készpénzzel. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely. A kifizetett ajándékról igényes utalványt küldünk, ami tartalmaz minden fontos információt. Az ajándékutalvány kibocsátásától számítva 1 éven belül felhasználható és átruházható. Vissza nem váltható, pénzre nem cserélhető.
Az utalvány felhasználhatósága telítettségünk függvénye, ezért kérjük az utalvány tulajdonost, hogy felhasználási igényéről mielőbb értesítsen bennünket telefonon, vagy e-mailen.

Ajándékutalvány űrlap

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.