Amuleto Étterem zárva tart, csak előre megrendelt rendezvényekre nyit ki.
Parti szervezés csoportok, családok részére, nézze meg Mozzarella Estünket ezen a videón.
Ingyenes parkolás hétvégéken, mindig ingyenes parkolás 18.00 óra után és ingyenes Wi-Fi internet kapcsolat.
Kövessen minket a Facebookon
Nyitvatartás – CSAK RENDEZVÉNYEKRE NYIT KI
büféreggeli
a’la carte étterem
terasz
szobaszerviz
7:00 – 10:00
12:00 – 22:00
12:00 – 22:00
12:00 – 22:00
Amuleto Étterem szolgáltatások
A’la carte ebéd vagy vacsora
Kóstolja meg kitűnő magyaros ételeinket, válasszon igazi Gulyásleveset, vagy Borjúpaprikást galuskával. Étlapunk a nemzetközi konyha széles választékát is tartalmazza: mediterrán, tengeri ételek, tészták, pizzák.
Büfé reggeli
Frissen sütött péksütemények, croissant, házi dzsem, magyar tejtermékek, müzli, magvak, gyümölcsök, friss zöldségek, tradicionális magyar szalámi, virsli, rántotta található a büfé asztalon.
Terasz és kert
A terasz nyitva van napos időben és ugyan azt a menüt ajánlja, mint az étterem. Kertünk nagyszerű pihenési lehetőséget nyújt egy könyvvel és egy kávéval.
Rendezvényszervezés
Amuleto Étterem kitűnő rendezvényhelyszín egészen 60 főig. Klikkeljen ide és ismerkedjen meg külön termünkkel, konferencia szolgáltatásainkkal és rendezvényszervezésünkkel.






Borvidékek
Magyar és nemzetközi borok széles választékát ajánljuk. Lentebb megnézheti Magyarország legnépszerűbb borvidékeit.
A magyar bornak Római időkig visszamenőleg van történelme. A 22 borvidék 5 nagy régióba sorolható.
Az Amuleto Étterem számos magyar bort kínál. A legismertebb magyar borok a tokaji és egri borvidékről származnak.
Tokaj Magyarország legismertebb fehér borvidéke.
Tokaj – észak-kelet Magyarországon található, a Kárpátok lábánál.
Kóstolja meg az édes aszút, vagy a száraz Furmintot. Minél több puttonyt tartalmaz, annál édesebb a bor.
Vacsora Parti & Csoport Menü
Csoport Menü 15 – 60 főre rendelhető.
Zenés vacsora szervezését programmal 20-60 főre vállajuk.
Válasszon tányérszervízes felszolgálást vagy all-you-can-eat büfé asztalt.
Privát termünket 30 főig ajánljuk.
Welcome drink lehet aperitif, pezsgő vagy bor. Érkezéskor szolgáljuk fel a vendégeknek.
A 2 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy egy előételt és egy főételt. Néhány menü minta:
Nemzetközi menü:
– Paradicsomleves
– Rozmaringos csirke rizzsel
Magyar menü:
– Hortobágyi palacsinta
– Borjúpaprikás galuskával
Vegetáriánus menü:
– Gomba leves
– Spagetti Carbonara
A 3 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy előételt, egy főételt és egy desszert. Néhány menü minta:
Nemzetközi menü:
– Tonhal saláta
– Grillezett karaj tepsis burgonyával
– Panna cotta
Magyar menü:
– Hagyományos gulyásleves
– Szűzérmék Budapest módra, sült burgonyával
– Gundel palacsinta
Vegetáriánus menü:
– Minestrone leves
– Rántott sajt rizzsel
– Tiramisu
Welcome Drink:
– Fragolino eper pezsgő
Előételek (mind):
– Paradicsomos Bruschetta
– Kacsamájpástétomos házi pirítós
– Padlizsánkrémes Bruschetta
Főétel:
– Konfitált narancsos kacsacomb, krokettel
Desszert:
– Panna Cotta szív erdei gyümölccsel
A Mozzarella Vacsorán élő show keretében mutatjuk be az eredeti mozzarella készítését. Finom ételek, igényes környezet és élőzene. Min. 20 fő részvételével szervezzük.
Előétel mindenkinek:
– Mozzarella Caprese San Daniele sonkával
és
– Risotto erdei gombával
Választható:
A. Pármai sonkás sertéskaraj zsályával fehérbor mártásban tepsis burgonyával
B. Csirkemell Valdostana módra: sonka, sajtmártásban
A Pasta Vacsorán többféle eredeti, kézzel készült házi tésztát szolgálunk fel és élő show keretében mutatjuk be hogyan készülnek ezeket a finomságok. A sok, kisebb adagokból álló fogásokat élő zene kíséri. Min. 20 főtől szervezzük.
Előételek:
– Cozze gratinate / Csőben sült fekete kagyló
– Bresaola (sózott, szárított marhahús) rucola salátával és parmezán forgáccsal
Friss házitészták:
– Ravioli vargánya gombával
– Ravioli ricottával és spenóttal töltve vajas paradicsommártással
– Ravioli a tenger gyümölcseivel
– Lasagne bolognai módra
– Lasagne spenóttal (vegetáriánus módra)
Desszertek:
– Panna Cotta
– Tiramisu
Büfé asztal minta:
– Előétel, leves:
– Vargányás borjúraguleves
– Grillezett fokhagymás tintahal paradicsomos rukkolával
– Passatelli erdei vegyes gombával
Főételek:
– Sáfrányos risotto
– Vegyes erdeigombás risotto
– Lazac steak négymagvas kéregben sütve salátával
– Pármai sonkás csirkemell, cukkinis zöldség tortával
– Kacsamell gombamártáson, almaszeletekkel
Desszertek:
– Panna cotta házi karamell öntettel
– Epres mascarponés kocka
– Katalán krém
Előételek:
– Marha carpaccio parmezán sajttal és rukkolával
– Lazac carpaccio Norvég módra
– Sült fekete kagyló
Tészták:
– Pappardelle marhahús raguval
– Rizottó garnélarákkal és vargánya gombával
– Tagliatelle tenger gyümölcseivel
Főételek:
– Serpenyőben sült sertés szűzpecsenye
– Kacsamell Barolo (vörösbor) mártással
– Tengeri süllö fehérborban
– Serpenyőben sült pisztráng
Köretek:
– Grillezett zöldség
– Rozmaringos tepsis burgonya
– Tepsis zöldség
Desszertek
– Citromos sorbet
– Karácsonyi kuglóf