AMULETO ÉTTEREM
Minőségi alapanyagok, eredeti ízvilág
ÉTLAP

Amuleto Étterem zárva tart, csak előre megrendelt rendezvényekre nyit ki.

Amuleto Étterem romantikus, elegáns légkörben szolgál fel olasz, nemzetközi és magyaros ételeket. A légkondícionált étterem melletti rendezvényterem kítűnő helyszín találkozók, megbeszélések, konferenciák részére.

Parti szervezés csoportok, családok részére, nézze meg Mozzarella Estünket ezen a videón.

Ingyenes parkolás hétvégéken, mindig ingyenes parkolás 18.00 óra után és ingyenes Wi-Fi internet kapcsolat.

Kövessen minket a Facebookon

 

 

Nyitvatartás – CSAK RENDEZVÉNYEKRE NYIT KI

büféreggeli
a’la carte étterem
terasz
szobaszerviz

7:00 – 10:00
12:00 – 22:00
12:00 – 22:00
12:00 – 22:00

Amuleto Étterem szolgáltatások

A’la carte ebéd vagy vacsora

Kóstolja meg kitűnő magyaros ételeinket, válasszon igazi Gulyásleveset, vagy Borjúpaprikást galuskával. Étlapunk a nemzetközi konyha széles választékát is tartalmazza: mediterrán, tengeri ételek, tészták, pizzák.

Büfé reggeli

Frissen sütött péksütemények, croissant, házi dzsem, magyar tejtermékek, müzli, magvak, gyümölcsök, friss zöldségek, tradicionális magyar szalámi, virsli, rántotta található a büfé asztalon.

Terasz és kert

A terasz nyitva van napos időben és ugyan azt a menüt ajánlja, mint az étterem. Kertünk nagyszerű pihenési lehetőséget nyújt egy könyvvel és egy kávéval.

Rendezvényszervezés

Amuleto Étterem kitűnő rendezvényhelyszín egészen 60 főig. Klikkeljen ide és ismerkedjen meg külön termünkkel, konferencia szolgáltatásainkkal és rendezvényszervezésünkkel.


italian_restaurant_budapest_tagliolini255x170
mediterranean_restaurant_budapest_shrimp255x170
mediterranean_restaurant_budapest_steak255x170

Borvidékek

Magyar és nemzetközi borok széles választékát ajánljuk. Lentebb megnézheti Magyarország legnépszerűbb borvidékeit.

A magyar bornak Római időkig visszamenőleg van történelme. A 22 borvidék 5 nagy régióba sorolható.

Az Amuleto Étterem számos magyar bort kínál. A legismertebb magyar borok a tokaji és egri borvidékről származnak.

Tokaj Magyarország legismertebb fehér borvidéke.
Tokaj – észak-kelet Magyarországon található, a Kárpátok lábánál.
Kóstolja meg az édes aszút, vagy a száraz Furmintot. Minél több puttonyt tartalmaz, annál édesebb a bor.

Eger Magyarország északi részén található, elegáns vörös borairól híres, különösen a Bikavérről. Mondhatjuk, hogy Eger olyan, mintha Magyarország Burgundy-ja lenne. A Pinot Noir borfajta is megtalálható itt.
Etyek egy kis helység Dél-Budán, egyike a fő fehérbor és pezsgő bortermelő vidékeknek (Törley pezsgő). Chardonnay a vezető borfajta, melyet a Savignon Blanc, Riesling, Szürkebarát és Olaszrizling követ.
Villány Magyarország Bordeaux-ja. Villány a legdélebbi és legmelegebb borvidék, az ország legjobb testes vörösborát termeli. Bordeaux borfajták találhatóak itt, úgymint a Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc.
Kissé észak-keletre Villánytól található Szekszárd. Itt található Magyarország egyik legjobb vörösbora. Szekszárd borfajtái: Bikavér, Bordeaux fajták és kékfrankos.

 

Amuleto étterem a'la carte étlap
Étlap letöltése

Vacsora Parti & Csoport Menü

Csoport Menü 15 – 60 főre rendelhető.
Zenés vacsora szervezését programmal 20-60 főre vállajuk.
Válasszon tányérszervízes felszolgálást vagy all-you-can-eat büfé asztalt.
Privát termünket 30 főig ajánljuk.

Welcome drink lehet aperitif, pezsgő vagy bor. Érkezéskor szolgáljuk fel a vendégeknek.

A 2 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy egy előételt és egy főételt. Néhány menü minta:

Nemzetközi menü:
– Paradicsomleves
– Rozmaringos csirke rizzsel

Magyar menü:
– Hortobágyi palacsinta
– Borjúpaprikás galuskával

Vegetáriánus menü:
– Gomba leves
– Spagetti Carbonara

A 3 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy előételt, egy főételt és egy desszert. Néhány menü minta:

Nemzetközi menü:
– Tonhal saláta
– Grillezett karaj tepsis burgonyával
– Panna cotta

Magyar menü:
– Hagyományos gulyásleves
– Szűzérmék Budapest módra, sült burgonyával
– Gundel palacsinta

Vegetáriánus menü:
– Minestrone leves
– Rántott sajt rizzsel
– Tiramisu

Welcome Drink:
– Fragolino eper pezsgő

Előételek (mind):
– Paradicsomos Bruschetta
– Kacsamájpástétomos házi pirítós
– Padlizsánkrémes Bruschetta

Főétel:
– Konfitált narancsos kacsacomb, krokettel

Desszert:
– Panna Cotta szív erdei gyümölccsel

A Mozzarella Vacsorán élő show keretében mutatjuk be az eredeti mozzarella készítését. Finom ételek, igényes környezet és élőzene. Min. 20 fő részvételével szervezzük.

Előétel mindenkinek:
– Mozzarella Caprese San Daniele sonkával
és
– Risotto erdei gombával
Választható:
A. Pármai sonkás sertéskaraj zsályával fehérbor mártásban tepsis burgonyával
B. Csirkemell Valdostana módra: sonka, sajtmártásban

A Pasta Vacsorán többféle eredeti, kézzel készült házi tésztát szolgálunk fel és élő show keretében mutatjuk be hogyan készülnek ezeket a finomságok. A sok, kisebb adagokból álló fogásokat élő zene kíséri. Min. 20 főtől szervezzük.

Előételek:
– Cozze gratinate / Csőben sült fekete kagyló
– Bresaola (sózott, szárított marhahús) rucola salátával és parmezán forgáccsal

Friss házitészták:
– Ravioli vargánya gombával
– Ravioli ricottával és spenóttal töltve vajas paradicsommártással
– Ravioli a tenger gyümölcseivel
– Lasagne bolognai módra
– Lasagne spenóttal (vegetáriánus módra)

Desszertek:
– Panna Cotta
– Tiramisu

Büfé asztal minta:
– Előétel, leves:
– Vargányás borjúraguleves
– Grillezett fokhagymás tintahal paradicsomos rukkolával
– Passatelli erdei vegyes gombával

Főételek:
– Sáfrányos risotto
– Vegyes erdeigombás risotto
– Lazac steak négymagvas kéregben sütve salátával
– Pármai sonkás csirkemell, cukkinis zöldség tortával
– Kacsamell gombamártáson, almaszeletekkel

Desszertek:
– Panna cotta házi karamell öntettel
– Epres mascarponés kocka
– Katalán krém

Előételek:
– Marha carpaccio parmezán sajttal és rukkolával
– Lazac carpaccio Norvég módra
– Sült fekete kagyló

Tészták:
– Pappardelle marhahús raguval
– Rizottó garnélarákkal és vargánya gombával
– Tagliatelle tenger gyümölcseivel

Főételek:
– Serpenyőben sült sertés szűzpecsenye
– Kacsamell Barolo (vörösbor) mártással
– Tengeri süllö fehérborban
– Serpenyőben sült pisztráng

Köretek:
– Grillezett zöldség
– Rozmaringos tepsis burgonya
– Tepsis zöldség

Desszertek
– Citromos sorbet
– Karácsonyi kuglóf

 

> Amuleto Étterem