Borkóstoló

Nyomtatóbarát változat

Borkóstoló magyar borok választékával

Szerezzen élményt Önmagának, barátainak és ügyfeleinek egy jó hangulatú borkóstolóval a budapesti Amulet Wine & Dine étteremben. A borlap kínálatát Magyarország neves borvidékeiről származó kedvelt magyar borokból válogattuk össze. Tekintse meg a Gold Hotel Budapest szálloda és étterem borlapját, rendeljen borainkból.

Borkóstoló

A Sommelier által bemutatott borkóstoló igazi gasztronómiai élményt jelent, mellyel elvarázsolhatja az ünnepeltet, vagy sikerre viheti üzleti tárgyalását!
Magyarország legnevesebb borvidékeiről, legjobb borászaitól származó bor kollekció várja Önöket az Amulet Wine & Dine étteremben. Az étterem idegen nyelveket is beszélő Sommelierje 3-7 kiváló magyar bort mutat be a borkóstoló során. A minőségi borokat illő borkorcsolyával kísérjük.
Rendezvény esetén ajánljuk további szolgáltatásainkat: rendezvényszervezés, konferencia terem, egészséges ebéd, büfé vacsora, kávészünet. 

Borkóstoló programok

Az Amulet Wine & Dine étterem borkóstoló ajánlatai a legkíválóbb magyar borokat tartalmazzák.

1. Borkóstoló - Hungarikum Borok
3 000 Ft / fő
Ha a Hungarikum borkóstolót választja, akkor kizárólag magyar szőlőfajták borait kóstolhatja meg különböző magyar borvidékekről. A Sommelier egyesével mutatja be a magyar borokat, mesél jellegzetességeikről, a szőlőtermesztésről, a szüretelésről és a bor palackozásáról.  A borok kóstolása között borkorcsolyát kínálunk.
1 száraz fehér bor
1 száraz vörös bor
1 Tokaji Szamorodni édes fehér bor késő szüretelésű
Borkorcsolyák

2. Borkóstoló - Díjnyertes Magyar Borok
4 000 Ft / fő
6 különböző díjnyertes magyar bort kóstolhat meg nagyon kedvező áron. A Sommelier egyesével bemutatja a magyar borokat, mesél jellegzetességeikről, a szőlőtermesztésről, a szüretelésről és a bor palackozásáról. A borok kóstolása között borkorcsolyát kínálunk.
2 száraz fehér bor
1 félszáraz fehér bor
1 száraz rozé bor
2 száraz vörös bor
Borkorcsolyák   

3. Amulet Wine & Dine Bor és Pálinka Kóstoló
7 000 Ft / fő
A borkóstoló során megízlelhet néhány érdekes magyar bor fajtát, majd egy igazi magyar pálinkával koronázzuk meg az íz kavalkádot. A Sommelier egyesével bemutatja a magyar borokat, mesél jellegzetességeikről, a szőlőtermesztésről, a szüretelésről és a bor palackozásáról. A borok kóstolása között borkorcsolyát, házi sajtot kínálunk. 
1 száraz fehér bor
1 száraz rosé
1 száraz vörös bor
1 Tokaji édes fehér bor késő szüretelésű
1 pálinka
Borkorcsolyák, magyar házi sajtok

4. Exkluzív Borkóstoló
9 800 Ft / fő
Kóstolja meg legjobb évjáratú magyar fehér és vörösbor válogatásunkat. Összesen 6 száraz magyar bor után egy nemes desszertborral zárjuk a kóstolót. A Sommelier egyesével bemutatja a magyar borokat, mesél jellegzetességeikről, a szőlőtermesztésről, a szüretelésről és a bor palackozásáról. A borok kóstolása között borkorcsolyát kínálunk.
3 száraz fehér bor
3 száraz vörös bor
1 Tokaji 6 puttonyos desszert édes fehér bor
Borkorcsolyák

5. Borkóstoló - Vörös Imádó
12 000 Ft / fő
A  vörösbor a kedvence? Magyarország legjobb minőségű száraz vörösboraiból kóstolhat meg 6 különlegességet különböző pincészetektől. A Sommelier egyesével bemutatja a magyar borokat, mesél jellegzetességeikről, a szőlőtermesztésről, a szüretelésről és a bor palackozásáról. A borok kóstolása között borkorcsolyát kínálunk.
6 prémium száraz vörös bor
Borkorcsolyák   

Borlap - magyar borok

Az Amulet Wine & Dine étterem borlap kínálatában Magyarország neves borvidékeiről származó híres magyar pincészetek borait válogattuk össze.

Magyarország kiemelt borvidékei

Etyek-budai borvidék
Balatonfüred-Csopak borvidék
Balaton-felvidéki borvidék
Badacsonyi borvidék
Balatonboglári borvidék
Somlói borvidék
Pannonhalma-Sokoróalja Borvidék
Móri borvidék
Neszmélyi borvidék
Szekszárdi borvidék
Villányi borvidék
Soproni borvidék
Egri borvidék
Tokaji borvidék

Gold Hotel Budapest - Bor rendelés

A borkóstoló alkalmával megismert borokat meg is rendelheti nálunk. A magyar borok biztonságos és olcsó szállítását a UPS segítségével tudjuk Önnek biztosítani Európa egész területén.

Bor rendelő űrlap

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.