Borkóstoló package

Nyomtatóbarát változat
Gold Hotel Budapest Borkóstoló package

 

 

 

 

 

Borkóstoló Package:

2 éj szállás borkóstolóval

 

 

 

 

 

 

A Gold Hotel Budapest szálloda packagei kényelmet, kikapcsolódást és színes budapesti programokat kínálnak. A Borkóstoló Package 2 éjszaka szállás, büfé reggelit és borkóstoló programot tartalmaz. Karácsonyra, céges ajándéknak is vásárolhat Borkóstoló package ajándékutalványt, vagy kupont.

Miért Borkóstoló Package?

Szeretné jobban megismerni a magyar borokat? Közeleg a hosszú hétvége? Töltsön néhány pihentető napot Budapesten és élvezze a kultúrát, a gasztronómiát, a Gold Hotel Budapest szálloda kényeztetését. Kóstoljon meg minőségi magyar borokból álló borkóstolót. A legjobb helyen jár, hogy lefoglalja Borkóstoló Package-ünket. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely.

Borkóstoló Package tartalma

  • 2 éjszaka szállást kétágyas szobában 2 fő részére a Gold Hotel Budapestben
  • 2 bőséges büfé reggeli a szálloda étteremben 2 fő részére
  • Borkóstoló : válogatott, kíváló minőségű magyar borok bemutatása és kóstolása a szállodai étteremben vagy rendezvény teremben 2 fő részére.
  • WiFi internet kapcsolat
  • Általános forgalmi adó

Borkóstoló Package online foglalása

Itt a Gold Hotel Budapest honlapján online lefoglalhatja Borkóstoló package-ünket. A jobb oldali Online Booking felületen válassza ki a 2 éjszakás dátumot és keresse meg a Short Break package ajánlatot. Foglalásáról azonnal visszaigazolást kap. Az Online Booking rendszer bankkártya garanciát kér foglalásához. Bankkártyáját nem terheljük előre, a Borkóstoló Packaget a szállodába fizetheti ki bankkártyával, készpénzzel. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely.

Borkostoló Package ajándék kupon

Vásároljon partnereinek, szeretteinek Borkóstoló Package ajándék kupont. Küldje el e-mailben, hogy hány fő részére, milyen szállás elhelyezéssel szeretne ajándék kupont vásárolni és mi e-mailen megküldjük a fizetéshez szükséges proforma számlát. A számla összege kiegyenlíthető bankkártyával, vagy a szálloda recepcióján készpénzzel. A Gold Hotel Budapest  szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely. A kifizetett Borkóstoló package-ről igényes ajándék kupont küldünk, ami tartalmaz minden fontos információt. Az ajándék kupon kibocsátásától számítva 1 éven belül felhasználható és átruházható. Vissza nem váltható, pénzre nem cserélhető. Az ajándék kupon felhasználása előzetes szállás foglaláshoz kötött.