Budapest Spa package

Nyomtatóbarát változat
Gold Hotel Budapest Spa package

Budapest Spa Package: 3 éj szállás gyógyfürdő belépővel

Töltsön néhány pihentető napot Budapesten és élvezze a kultúrát, a gasztronómiát, a Gold Hotel Budapest szálloda kényeztetését. A Budapest Spa package 3 éjszaka szállás mellett büfé reggelit és gyógyfürdő belépőt tartalmaz. Házassági évfordulóra, születésnapra ajándékba is vásárolhat Budapest Spa package ajándékutalványt, vagy kupont.

Miért Budapest Spa Package?

Közeleg a házassági évforduló? A Budapest Spa package kikapcsolódást és igazi élményt nyújt mindkettőjüknek. Várja Önt a Gellért és a Széchenyi Gyógyfürdő, kóstoljon meg különböző magyar borokat. A legjobb helyen jár, hogy lefoglalja Budapest Spa Package-ünket. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely.

A Budapest Spa Package tartalma

  • 3 éjszaka szállás, kétágyas szobában a Gold Hotel Budapest szállodában
  • 3 bőséges büfé reggeli szálloda étteremben 2 fő részére
  • Válasszon gyógyfürdőt: Széchenyi gyógyfürdő belépő, vagy Gellért gyógyfürdő belépő 2 fő részére
  • WiFi internet kapcsolat
  • Általános forgalmi adó

 

Budapest Spa Package online foglalása

Itt a Gold Hotel Budapest honlapján online lefoglalhatja házassági évfordulóra, vagy egyéb alkalomra szánt Budapest Spa Package -ünket. A jobb oldali Online Booking felületen válassza ki a 3 éjszakás dátumot és keresse meg a Short Break Package ajánlatot. Foglalásáról azonnal visszaigazolást kap. Az Online Booking rendszer bankkártya garanciát kér foglalásához. Bankkártyáját nem terheljük előre, a Budapest Spa Package-t a szállodába fizetheti ki bankkártyával, készpénzzel. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely.

Budapest Spa Package ajándék kupon

Vásároljon partnereinek, szeretteinek, házassági évfordulóra, születésnapra, vagy egyéb családi alkalmakra Budapest Spa Package ajándék kupont. Küldje el e-mailben, hogy hány fő részére, milyen szállás elhelyezéssel szeretne ajándék kupont vásárolni és mi e-mailen megküldjük a fizetéshez szükséges proforma számlát. A számla összege kiegyenlíthető bankkártyával, vagy a szálloda recepcióján készpénzzel. A Gold Hotel Budapest szép kártya / Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhely. A kifizetett Budapest Spa Package-ről igényes ajándék kupont küldünk, ami tartalmaz minden fontos információt. Az ajándék kupon kibocsátásától számítva 1 éven belül felhasználható és átruházható. Vissza nem váltható, pénzre nem cserélhető.  Az ajándék kupon felhasználása előzetes szállás foglaláshoz kötött.