Egészséges ételek

Nyomtatóbarát változat
Budapest étterem, egészséges ételek

Egészséges ételek, vitamindús saláták

Legyen energia dús, kiegyensúlyozott és sikeres napja! Fogyasszon egészséges reggelit, ebédet és vacsorát a Gold Hotel Budapest étterem étlapjáról, vagy svédasztaláról. Az Amulet Wine & Dine étterem kínálatában Sous Vide™ technológiával készült egészséges ételek, vitamindús saláták, vegetáriánus ételek, glutén mentes, laktóz mentes ételek, csökkentett szénhidrát tartalmú diétás ételek találhatóak.

Egészséges büfé reggeli

A nap legfontosabb étkezése a reggeli. Svédasztalos büfé asztalunkon frissen sült péksütemények, croissonok, házi lekvárok, magyar házi tejtermékek, müzlik, magvak és csírák találhatóak. Minden reggel sok gyümölccsel és friss salátákkal kedveskedünk vendégeinknek. A tartalmasabb reggelit kedvelők magyaros szalámival, felvágottal, meleg tojásétellel ébredhetnek a Gold Hotel Budapest szállodában.

Egészséges ebéd és büfé vacsora

Egye magát okosra! Könnyebb a koncentráció, sikeresebb és hatékonyabb lehet, ha vércukor szintje egész nap egyenletes. Étlapunkon és svédasztalunkon alacsony zsírtartalmú, finomított cukor mentes ételeket talál. A friss és egészséges ételek tartósítószer és adalékanyag mentesek. A teljes kiőrlésű lisztből, minőségi alapanyagokból készült ételek elegendő tápanyagot szolgáltatnak és élénkítő vitaminhoz, rosthoz juttatják a szervezetet. Az Amulet Wine & Dine étterem az egyike azon kevés budapesti étteremnek, mely a 21. század gasztronómiai elvárásainak megfelelően a legmodernebb Sous Vide™ konyha technológiai eljárást alkalmazza. A büfé asztal kínálatában szerepelnek nemzetközi és magyaros ételek: szezonális, nyers, színes zöldségek, saláták, csírák, omega 3 zsírsavakban gazdag halak, csirkék, és gyümölcsös, magvas, kalóriamentes desszertek. 

Egészséges kávészünet

Válassza az egészséges kávészünetet! Kollégái, partnerei hosszabb ideig képesek koncentrálni a rendezvény idején, ha vércukor szintjük egyenletes, nem ingadozó. Ebben segít az egészséges kávészünet, mely mindig tartalmaz szezonális, nyers, színes zöldséghasábokat, hozzájuk illő házilag készített szószokkal, teljes kiőrlésű pékárut, csírát, salátafélét, gyümölcsöt, magvat, kalóriamentes italokat.

Speciális étrend

Ha élelmiszer allergiával küzd, vegetáriánus, laktóz- vagy glutén érzékeny, akkor válassza naponta a szálloda éttermét. Széles kínálatú salátabárunkban és gazdag büfé asztalunkon mindenki talál magának megfelelő ételeket.
Amennyiben fogászati kezelésre érkezett Budapestre, vagy más okból speciális étrendet igényel, mi segítünk Önnek. Küldje le előre igényét és mi igyekszünk egy Önnek is fogyasztható menüt összeállítani.