Fogászat

Nyomtatóbarát változat
Budapest fogászat

Fogászat Budapesten

Ha fogászati kezelésre érkezik Budapestre, válassza a Gold Hotel Budapest szállodát, vagy apartman házat szállás helyéül. Kedvező fogászati árak mellett, mi akciós budapesti szállás lehetőséget kínálunk.

Legyen tökéletes a mosolya és mosolyogjon velünk a Gold Hotel Budapest szállodában! Minőség, biztonság és kényelem, kedvező áron.

Gold Hotel Budapest szálloda és apartman szállás fogászati ellátással

A Gold Hotel Budapest szálloda közelében jól működő, kiváló ellátást biztosító fogászat működik, nyelveket beszélő fogorvosokkal. Évek óta dolgozunk együtt az általunk ajánlott, kiválóan felszerelt fogászati rendelővel, amely régóta megbízhatóan tevékenykedik Budapesten és más Európai nagyvárosban.
A Gold Hotel Budapest szállodából a fogászati rendelő 15 perc alatt megközelíthető. A Gold Hotel Budapest szálloda szívesen segít a szervezésben.

Speciális ételek

Budapesti tartózkodása idején szüksége lehet teljes körű ellátásra. A Gold Hotel Budapest szálloda és étterem kielégíti speciális étel igényeit, Önnek is fogyasztható, egészséges ebédet és vacsorát szolgáltatunk. Jelezze előre étel igényét és mi igyekszünk egy Önnek megfelelő menü sort összeállítani.

Budapesti programok

A fogászati kezelések sokszor időigényesek, így a Budapesten töltött néhány nap alatt a budapesti látnivalókat, programokat is megtekintheti. A Gold Hotel Budapest szálloda kényelme és vendégszeretete mellett kitűnő programokat, túrákat is kínál Önnek ingyenes transzferrel.
A kezelések között legyen turista Budapesten, tekintse meg Budapest látnivalóit, élvezze programjainkat.

Miért jó a magyar fogászat?

Évente több tízezer külföldi keresi fel a magyar fogorvosi rendelőket. A Nyugat-Európából érkező páciensek azért választják Magyarországot, mert teljeskörű fogászati ellátást kívánnak igénybe venni. Ha Ön is minél rövidebb idő alatt, minél alacsonyabb áron szeretne minőségi fogászati szolgáltatást igénybe venni, akkor válassza a magyar fogászatot.

Miért jöjjön fogorvoshoz Budapestre?

Kösse össze fogászati kezelését budapesti városlátogatással. Budapest számos programot, kultúrális élményt, látnivalót kínál akár több hétre is. Élvezze a Gold Hotel Budapest szálloda és apartman szállás kényelmét, az Amulet Wine & Dine étterem speciális, egészséges ételekből álló étrendjét. A budapesti szállodák közül a Gold Hotel Budapest szállodát központi fekvése és vendégre szabott szolgáltatásai teszi különlegessé.
A budapesti fogorvoslás méltán elismert már évtizedek óta. Az árak kedvezőek, a színvonal magas. Budapesten akár 75%-al olcsóbban részesülhet fogászati ellátásban, mint saját országában. A fogászati turizmus területén Magyarország Európa első számú úti célja lett 2008-ra és ma Budapest Európa fogászati fővárosa.