Tematikus programok

Nyomtatóbarát változat
Budapest étterem, konferencia terem

 

 

 

Szórakoztató tematikus programok a Gold Hotel Budapest szállodában

 

 

  

 

A Gold Hotel Budapest szálloda és az Amulet Wine & Dine étterem könnyen megközelíthető helyen, Budapest centrumában fekszik. Rendezvényhelyszíneinken megszervezzük választható tematikus programjainkat. Minőségi szállást, igényes éttermet és konferencia termet ajánljunk a rendezvényszervezéstől a lebonyolításig.

Töltse ki űrlapunkat, külje el rendezvény érdeklődését és mi elküldjük árajánlatunkat. A tematikus programok mellett ajánljuk szállás, étterem, rendezvényszervezés és konferencia terem szolgáltatásainkat is a Gold Hotel Budapest szállodában.

  • Borkóstoló program
  • Borvacsora program
  • Játékos interaktív est
  • Zenés-táncos interaktív karaoke est
  • Zenés-táncos interaktív latin est
  • Zenés-táncos interaktív görög est
  • Előadóművész est
  • Könyvbemutató
  • Tanfolyam

Borkóstoló program

Egy Sommelier által bemutatott borkóstoló igazi gasztronómiai élményt jelent. A borkóstoló során Magyarország neves borvidékeiről származó híres magyar pincészetek
borainak választékából ízlelgethet. A minőségi borokat illő borkorcsolyával kísérjük.

Borvacsora program

3 fogásos vacsora menü, valamint 3 féle magyar bor szakszerű bemutatása és megkóstolása.

Játékos interaktív est

Büfé vacsora mellett a vendégek 3 féle izgalmas társasjátékkal vívhatnak meg egymással. A nyertes a siker mellett ajándékkal is gazdagodik.

Zenés-táncos interaktív karaoke est

Büfé vacsora mellett számokat kérhetnek a vendégek és elénekelhetik kedvenc nótájukat. A közönség szavazhat az előadásokra és az est nyertese a siker mellett ajándékkal is gazdagodik.

Zenés-táncos interaktív latin est

Büfé vacsora mellett latin zene szól és latin táncbemutató nézhető meg. A vendégek részt vehetnek egy salsa táncoktatáson, majd maguk is kipróbálhatják a tanultakat.

Zenés-táncos interaktív görög est

Görög ételekkel készült büfé vacsora mellett görög zene szól és görög táncbemutató nézhető meg. A vendégek részt vehetnek egy görög társas táncoktatáson, majd maguk is kipróbálhatják a tanultakat. 

Előadóművész est

Büfé vacsora mellett egy meghívott művész tart előadást. Az előadást követően a vendégeink kérdéseket tehetnek fel a művésznek. Autógramm is kérhető.

Könyvbemutató

Büfé vacsora mellett egy meghívott író mutatja be írásait. Egy kiválasztott könyvből felolvasást tart. Az est során a könyvek megvásárolhatóak. Autógramm is kérhető.

Tanfolyam

A tanfolyam menete függ a kiválasztott témától. Az oktató magyarul vagy angolul vezeti a tanfolyamot.
Választható témák:
1. A Souse Vide technológia előnyei, használatának bemutatása, kipróbálása
2. A magyar konyha remekei, 1 étel elkészítésével
3. Az egészséges konyha alapjai
4. Bor ismereti tanfolyam: milyen borok, milyen ételekhez illenek?
5. Koktél tanfolyam, 1 koktél elkészítése

Fűszernövény játék

Bio kertünkben fűszernövényeket termesztünk, mely kiváló lehetőséget ad egy fűszernövény felismerő játékra. A csapatok kapnak egy papírt a fűszernövények képével. A képek mellé jegyezhetik fel tippjeiket. A nyertes csapat ajándékban részesül.