Amulet Wine & Dine étterem

Ezen az oldalon a 2013-ban elkészült Amulet Wine & Dine étterem minőségi szolgáltatásait találja.

Amuleto Ristorante

Szeretné meglepni partnereit, családtagjait egy kellemes hangulatú, finom ebéddel vagy vacsorával? A légkondicionált Amuleto Ristorante étterem a'la carte kiszolgálás mellett kínál mediterrán és helyi ételeket kedvező áron.

étterem Budapest – Amuleto Ristorante

Egészséges ételek

Budapest étterem, egészséges ételek

Legyen energia dús, kiegyensúlyozott és sikeres napja! Fogyasszon egészséges reggelit, ebédet és vacsorát a Gold Hotel Budapest étterem étlapjáról, vagy svédasztaláról. Az Amulet Wine & Dine étterem kínálatában Sous Vide™ technológiával készült egészséges ételek, vitamindús saláták, vegetáriánus ételek, glutén mentes, laktóz mentes ételek, csökkentett szénhidrát tartalmú diétás ételek találhatóak.

Budapest étterem – Egészséges ételek

Koktélok

Budapest étterem, koktél bár

Fogyasszon el egy kellemes koktélt az Amulet Wine & Dine étterem koktél bárjában vagy a teraszon. Tekintse meg a Gold Hotel Budapest szálloda itallapját, koktél választékát. A felsorolt koktél receptek alapján saját koktél is készíthető.

Budapest étterem – Koktélok

Tematikus programok

Budapest étterem, konferencia terem

- Borkóstoló program
- Borvacsora program
- Játékos interaktív est
- Zenés-táncos interaktív karaoke est
- Zenés-táncos interaktív latin est
- Zenés-táncos interaktív görög est
- Előadóművész est
- Könyvbemutató
- Tanfolyam

A Gold Hotel Budapest szálloda és étterem rendezvényhelyszínein igény szerint megrendezzük választható tematikus programjainkat.

Budapest étterem – Tematikus programok

Borkóstoló

Szerezzen élményt Önmagának, barátainak és ügyfeleinek egy jó hangulatú borkóstolóval a budapesti Amuleto Ristorante étteremben. A borlap kínálatát Magyarország neves borvidékeiről származó kedvelt magyar borokból válogattuk össze. Tekintse meg a Gold Hotel Budapest szálloda és étterem borlapját, rendeljen borainkból.

Budapest étterem – Borkóstoló

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.